Hoppa till innehåll
Hem » Sandbywestern » Om Fifi-ridfröken

Om Fifi-ridfröken

Fifi och Josie

Westernridning och Amerikanska Quarterhästar

Sandbywestern bjuder dig att bekanta dig, rida mera, njuta och ha roligt med westernridning och quarterhästar. Instruktör är Josefin Blomqvist som har ridit westernridning i 30 år.
Fifi som hon kallas har tävlat i de flesta grenar inom westernridning.
Fifi har varit med i Svenska Reininglandslaget i VM i Italien. Hon har ridit på EM i Kreuth och Aachen, deltagit i otaliga nationella och internationella tävlingar
Fifi har massor av pokaler och fyra sadlar i sin prissamling.
Hennes trogna följeslagare har varit hästarna Super Doc Head och Jacs Deduction

Bilden visar Fifi och Josie i ett reiningmönster i EM i Tyskland 2005

Vid SM i westernridning 1993 vann Fifi och Dockan 12 guld och 15 silvermedaljer samt två sadlar.
Western pleasure

Mer utbildning
Fifi försöker ständigt förkovra sig, åker på clinics till Tysklad, England och USA för att lära mera. Här på Sandbyholm erbjuder vi också clinics med olika utländska topptränare.

Fifi är också utbildad domare. Hon dömer specialshower för Quarterhästar och Painthästar runt om i Europa och tävlingar speciella för reining och pleasure hästar. De domarkort Josefin innehar är: AQHA; APHA; NRHA. Hon är också Cuttingdomare, den klass där man jobbar med kor
Till vardags jobbar Fifi som hästtandvårdare.

Fifi tävlar i alla grenar. Bilden från Q10 i Aachen med Pleasureucantmeasure eller Pelle. De blev 8 av 35 av Europas bästa hästar.

en sadel i vinst

Josefin och Imdressedtolope = Helge. Efter en spännande klass vann ekipaget en showsadel i Dale Chavez Cup på Bökeberg, i oktober 2014. Sammanlagt bästa resultat i 5 klasser. Vinnaren fick ta emot en blänkande silversadel.

På bilden Domare Bogarts, Doug Allen, sambo Erik och groom Jozze.

Välkommen till Sandbywestern, du tas väl omhand!